Contact | 021.322.24.20 | office@oxygen-events.ro


Insolvenţa persoanelor fizice
SUMMIT-UL BANCAR Banking 365 - Banca Viitorului
PREVENIREA, INVESTIGAREA SI COMBATEREA FRAUDELOR

Dezvoltare Regională, 19 mai 2015, Hotel Marshal Garden
FRAUDA de la A la Z - Program de management al Riscului de Frauda

Copyright © 2015 Oxygen Servicii.
Toate drepturile rezervate.
Site byCelebrate
International Fraud Awareness Week
17-21 November 2015

Conference: 17 November
Fraud-The way from Prevention to Deterrence
Seminar: 18 November
Fraud in Procurement

"Frauda este un fenomen prezent printre noi din cele mai vechi timpuri si afecteaza atat economia cat si viata sociala. A incerca sa eradichezi frauda este o utopie, asa ca obiectivul ar trebui sa fie mai degraba: identificarea riscurilor si managementul lor.
Conferinta " Frauda in Romania: De la Prevenire la Descurajare"  se adreseaza celor care doresc sa inteleaga mai bine riscul de frauda,  consecintele acesteia , precum si modalitati de prevenire si control."

Alin Becheanu, Președinte APCF
În prezent FRAUDA a devenit un termen intens mediatizat, astfel încât, în mod constant vedem diverse titluri cu puternic impact, cel puțin reputațional pentru subiecții ei. Noutatea este că FRAUDA “NU EXISTĂ” sau cel puțin nu este definită în legislația românească ca o infracțiune aparte.
De asemenea, FRAUDA nu este ceva inventat recent dar ținând cont de etimologia sa din latină: FRAUS care înseamnă un act de înșelăciune comis cu scopul de a produce un prejudiciu în beneficiul altuia, observăm că aceasta a creat preocupări din cele mai vechi timpuri, singurul lucru care s-a modificat pe parcurs a fost forma pe care a îmbrăcat-o FRAUDA.

Dacă de-a lungul timpului un principiu latin spunea “FRAUS OMNIA CORRUMP IT” (FRAUDA CORUPE TOT), întelegem și că acest fenomen universal afecteză orice ramură a economiei.
Asociația pentru Prevenirea și Combaterea Fraudelor împreună cu invitații săi își propun să conștientizeze toate persoanele interesate de:

Motivația celor care comit frauda
Rolul evoluției tehnologice în cybercrime
Modele operationale antifraudă
Investigațiile interne și riscurile juridice
PARTENERI MEDIA