Contact | 021.322.24.20 | office@oxygen-events.ro


Insolvenţa persoanelor fizice
SUMMIT-UL BANCAR Banking 365 - Banca Viitorului
PREVENIREA, INVESTIGAREA SI COMBATEREA FRAUDELOR

Dezvoltare Regională, 19 mai 2015, Hotel Marshal Garden
FRAUDA de la A la Z - Program de management al Riscului de Frauda

Copyright © 2015 Oxygen Servicii.
Toate drepturile rezervate.
Site by
Echipa Oxygen Events are o experienta de peste 10 ani in organizarea si managementul evenimentelor. In urma cu trei ani a lansat un nou proiect  ambitios prin care si-a propus crearea unui cadru de discutii proiective care sa puna fata in fata personalitati ale mediului de afaceri local si multinational cu reprezentati ai administratiei publice si locale si ai asociatiilor profesionale reprezentative, sub umbrela unui brand global: “Romania, ÎNCOTRO?

Ne concentram astfel activitatea in organizarea dezbaterilor  eveniment atat in domeniul financiar-bancar, cat si in domenii de reala importanta pentru economie, cum ar fi IT&C, securitate, asigurari, industrie, servicii si distributie. Lucram cu profesionalism, ne inconjuram de colaboratori cu experienta, iar sarea si piperul evenimentelor noastre  il constituie calitatea dezbaterilor, actualitatea subiectelor si consistenta audientei.

Experienta in domeniul organizarii de evenimente ce trateaza aceste subiecte, nu de putine ori delicate, ne-a adus loialiate si recunoastere din partea invitatilor, a participantilor  si a partenerilor. De la infiintare pana in prezent, Oxygen Events a organizat peste 40 de conferinte care au insumat peste 6000 de participanti .
Am fost onorati de prezenta constanta in cadrul evenimentelor noastre a unor invitati de renume : domnul Guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, domnul Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI si vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii, domnul General Marcel Opris, director al STS, domnul Steven van Groningen, presedinte al Raiffeisen Bank Romania si al Consiliului Investitorilor Straini, domnul Radu Gratian Ghetea, presedinte al CEC Bank si lista poate continua.

Consideram ca experienta si profesionalismul echipei Oxygen Events sta in capacitatea de a identifica subiectele de actualitate care preocupa mediul de afaceri si guvernamental, in capacitatea de a organiza dezbateri eveniment care sa dea substanta si continut intrebarilor permanente care se subscriu brandului nostru: “Romania, ÎNCOTRO?”

De aceea, va invitam sa luati parte la demersul nostru. Orice intrebari, propuneri si comentarii ni le puteti adresa la
office@oxygen-events.ro.

MISIUNE

“Oxygen Events “ este un reper al excelenței in domeniul evenimentelor (conferințe, seminarii, workshopuri), care oferă o acoperire globală a tuturor sectoarelor importante ale afacerilor:financiar-bancare, piețe de capital, sănătate, tehnologia informației, asigurări etc.

VIZIUNE

Succesul nostru se bazează pe producerea de evenimente de înaltă calitate, concepute pentru a oferi informații cheie, pentru a ajuta partenerii în adoptarea de bune practici în toate disciplinele de afaceri, pentru a aduce împreună furnizori și factori de decizie dintr-o gamă largă de servicii și industrii.

SCOP

Vrem sa realizăm parteneriate pe termen lung cu organizațiile cele mai de seamă și de perspectivă și să devenim unul dintre principalii jucători de pe piața globala a organizatorilor de evenimente și să obținem o poziție distinctă de leader în anumite categorii de evenimente.

Va asteptam la evenimentele noastre!